Савченко натякнула на причетність Пашинського до корупції в «Укроборонпромі»

Читать на русском
Народний депутат України Надія Савченко натякнула на причетність колеги з фракції Народного фронту до корупції в Укроборонпромі.
Надія Савченко

Очолюючи парламентський комітет із питань національної безпеки і оборони, депутат від фракції «Народного фронту» Сергій Пашинський міг бути причетним до корупції в «Укроборонпромі».

Таку думку в ефірі телеканалу «112 Україна» висловила народний депутат Надія Савченко, після рішення комітету з питань нацбезпеки про її виключення, повідомляє «Слово і Діло».

«Комітет не мав права ухвалювати таке рішення, й регламентний комітет таке рішення не ухвалив. Тому це не в законодавчому полі. Це бажання та «хотілки» Пашинського ... Пашинський ще зовсім нещодавно був головою наглядової ради при «Укроборонпромі». Його син там був призначений директором департаменту «Укрспецекспорт». Комітет (із питань нацбезпеки – Ред.) належить йому та його фракції. Питання: що ще треба для корупції? Будемо боротися з корупцією й далі», – заявила нардеп.

Это "хотелки" Пашинского, - Савченко о возможном исключении из комитета по нацбезопасности112 Украина

Нагадаємо, 18 січня комітет із питань нацбезпеки ухвалив рішення про виключення Савченко. Також у Службі безпеки України заявили, що Савченко не мала повноважень оприлюднювати списки полонених.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: