ВМС України розпочали навчання в Одеській області

Читать на русском
В рамках навчань із бойової готовності матимуть місце пересування колон військової техніки, розгортання блокпостів на шляхах руху та інші заходи.

В Україні розпочалися навчання Військово-морських сил ЗСУ, які відбудуться протягом тижня на території Одеської та Миколаївської областей.

Про це повідомляє прес-служба ВМС ЗСУ на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«На території Одеської та Миколаївської областей у рамках комплексу навчань із бойової готовності органів військового управління та військових частин будуть мати місце пересування колон військової техніки, розгортання блокпостів на шляхах руху та інші заходи», – йдеться в повідомленні.

Міноборони хоче кардинально оновити військовий флотМіністерство оборони планує поповнити Військово-морські сили України 30 новими кораблями та катерами.

Як повідомлялося раніше, в Одесі завершилася початкова конференція з планування українсько-американських навчань Sea Breeze 2017, темою яких визначено проведення багатонаціональної операції з безпеки в кризовому регіоні.

Нагадаємо, що 1-2 грудня в Херсонській області Повітряні сили Збройних сил України провели військові навчання з випробуванням зенітних ракет середньої дальності.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: