Парубія викликали на допит у справі «харківських угод»

Читать на русском
Військова прокуратура викликала Парубія як свідка в кримінальному провадженні, в якому вивчаються обставини підписання Януковичем харківських угод.

Голова Верховної Ради Андрій Парубій прибув на допит за викликом Головної військової прокуратури як свідок у кримінальному провадженні щодо підписання «харківських угод» у 2010 році.

Про це написала прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган на своїй сторінці в Twitter, передає «Слово і Діло».

«Військова прокуратура викликала Парубія як свідка в кримінальному провадженні, в якому вивчаються обставини підписання Януковичем «харківських угод», – написала вона.

Андрій ПарубійНародний депутат України
Парубій пообіцяв домагатись ухвалення Верховною Радою введення візового режиму з РосієюСказано 30 грудня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Нагадаємо, що 21 квітня 2010 року в Харкові на той час президенти України та Росії Віктор Янукович і Дмитро Медведєв домовилися про продовження терміну перебування Чорноморського флоту РФ у Криму на 25 років. 27 квітня Верховна Рада ратифікувала документ, що увійшов у історію під назвою «харківські угоди».

Як повідомлялося раніше, Росія розгорнула військове угруповання на південних кордонах з Україною.

У відповідь на посилення військових позицій Росії в Чорному морі Румунія збільшить з 2017 року оборонний бюджет до 2% від ВВП, а також посилить свій оборонний потенціал чорноморської акваторії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: