Білий дім: Трампу доведеться вибрати, за кого він – за Росію чи за ЦРУ

Читать на русском
У Білому домі закликали новообраного президента США вибирати між розвідкою США та WikiLeaks із Росією.

Прес-секретар Білого дому Джош Ернест заявив, що новообраному президенту США Дональду Трампу та його команді вже пора визначитися, на чиєму вони боці – РФ чи американських спецслужб.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на «112 Україна».

«Адміністрація Дональда Трампа, яка почне активно працювати з наступного тижня, має визначитися, яку позицію займати щодо дій Москви – американського розвідувального співтовариства чи сайту WikiLeaks разом із Росією», – заявив він.

Ернест наполіг, що в цій ситуації має місце чіткий поділ.

Доповідь спецслужб США: перед яким вибором постав Трамп іще до присяги?Політичний експерт оцінив перезавантаження відносин між новою адміністрацією Трампа та Україною після інавгурації.

«З одного боку, це чоловіки й жінки, які представляють американське розвідувальне співтовариство, демократи та республіканці в Конгресі, які глибоко стурбовані тим, як Росія діє проти нас, прагне поставити під сумнів легітимність і стабільність нашої демократії. З іншого – WikiLeaks і росіяни», – пояснив представник Білого дому.

Тому, додав він, майбутня адміністрація Трампа «має визначитися, чию сторону вона обирає».

Раніше в Республіканській партії назвали першочергові кроки Дональда Трампа на посаді президента.

У п'ятницю, 20 січня, пройде інавгурація Дональда Трампа. Однак уже понад 50 конгресменів мають намір бойкотувати захід.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: