Квитки на бій Кличко–Джошуа купують з рекордною швидкістю

Читать на русском
На боксерський поєдинок, який відбудеться 29 квітня на стадіоні Уемблі між Кличком і Джошуа, продали 80 тисяч квитків.
Джошуа і Кличко

На боксерський поєдинок, який відбудеться 29 квітня на лондонському стадіоні «Уемблі між Кличком і Джошуа, продали 80 тисяч квитків. При цьому, другу партію, в 40 тисяч квитків, продали протягом години.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на ZN.ua.

На бій за титули чемпіона світу за версіями IBF, WBA і IBO між британцем Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО) і українцем Володимиром Кличком (64-4, 53 КО) вже продано 80 тисяч квитків, про це повідомляє BoxingScene.

Відзначається, що загальна кількість проданих квитків перевищило рекорд, встановлений Карлом Форч і Джорджом Гроувс в 2014-му році.

Нагадаємо, бій Володимира Кличка проти Ентоні Джошуа відбудеться 29 квітня на стадіоні «Уемблі». На кону буде стояти пояс чемпіона світу за версією IBF в суперважкій вазі, який належить британцеві, а також пояс WBA Super. Український боксер повинен був повернутися на ринг 10 грудня минулого року саме проти Джошуа, але отримав травму, в результаті чого плани Кличка-молодшого змінилися.

Раніше повідомлялося, що переможець бою повинен буде зустрітися з кубинцем Луїсом Ортісом, який є офіційним претендентом на пояс WBA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: