Суд продовжив Єфремову арешт до 17 березня

Читать на русском
Старобільський районний суд Луганської області продовжив екс-лідеру Партії регіонів Олександру Єфремову арешт до 17 березня.

Старобільський районний суд Луганської області продовжив голові фракції Партії регіонів у Верховній Раді попереднього скликання Олександру Єфремову запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 17 березня.

Відповідне рішення було прийнято на засіданні суду у вівторок за клопотанням прокуратури, передає «Слово і Діло».

Суд заарештував яхту і нерухомість ЯнуковичаПечерським судом Києва накладено арешт на будинок, квартиру, два гаража і корабель екс-президента Віктора Януковича.

Як відомо, 16 січня 2017 року Старобільський суд почав підготовче засідання по справі Єфремова. На ньому було прийнято рішення надати підсудному безкоштовного захисника у вигляді відсутності його адвокатів. Єфремов відмовився від цього, але суд не задовольнив відповідне клопотання обвинуваченого. Тому на засіданні у вівторок цей адвокат був присутній.

Наступне засідання у Старобільську відбудеться 24 січня.

У той же час 17 січня Апеляційний суд Києва має розглянути скаргу адвокатів Єфремова на попереднє продовження йому терміну арешту Печерським районним судом Києва до 22 січня.

Але засідання було перенесено у зв'язку з неявкою А. Єфремова в суд. Розгляд апеляції тепер призначено на 20 січня.

Раніше Єфремова конвоювали з СІЗО в Києві в Луганську область.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: