Попри обіцянки Мураєва та Рабіновича, Гонтарева й досі на посаді

Читать на русском
Організована народними депутатами Євгенієм Мураєвим і Вадимом Рабіновичем акція протесту партії За життя так і не спричинила відставку голови НБУ Валерії Гонтаревої.
Вадим РабіновичФото з відкритих джерел

Народні депутати Євгеній Мураєв і Вадим Рабінович провалили чергову популістську обіцянку: 9 листопада минулого року кожен із них пообіцяв, що організована партією «За життя» акція протесту під стінами Нацбанку триватиме доти, поки Валерія Гонтарева не буде звільнена з посади його голови.

«Відставка Гонтаревої – перший крок до реформування системи. І боротися за таку відставку і відповідь Гонтаревої за вчинене партія «За життя» буде до кінця», – запевняв тоді Рабінович, додавши, що, якщо буде необхідність, то під стіни фінансового регулятора з цієї вимогою «вийде мільйон».

Про те, як пройшла акція протесту одурених вкладників збанкрутілих банків, «Слово і Діло» вже писало. Невдовзі після того, як роз’їхалися протестувальники (а більшість із них поїхали з Києва того ж дня, коли акція й почалася), закінчився і мітинг партії «За життя».

Станом на середину січня Валерія Гонтарева продовжує очолювати Національний банк, при цьому, жодного учасника акції протесту під фінустановою немає.

Євгеній Мураєв із 39% виконаних обіцянок у рейтингу відповідальності народних депутатів посідає 113-те місце, Вадим Рабінович, у якого реалізованих зобов’язань усього 17% – 268-ме.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: