Визначені півфіналісти українського відбору «Євробачення-2017»

Читать на русском
Названі імена виконавців і музичних гуртів, які пройшли до півфіналу національного відбору пісенного конкурсу Євробачення-2017.

Названі імена виконавців і музичних гуртів, які пройшли до півфіналу національного відбору пісенного конкурсу «Євробачення-2017».

Про це повідомляють на офіційній сторінці конкурсу, інформує «Слово і Діло».

Імена виконавців, які проходять до півфіналу, були визначені організаторами національного відбору спільно з музичним продюсером Костянтином Меладзе.

Україна не буде скасовувати «чорні списки» російських артистів на час «Євробачення» – КириленкоУкраїнська влада не буде скасовувати чорні списки російських діячів культури на час проведення міжнародного пісенного конкурсу Євробачення в 2017 році.

З 4 лютого в прямих ефірах на СТБ та UΛ:Перший за право представляти Україну на Міжнародному пісенному конкурсі боротимуться 24 учасники: Арсен Мірзоян, Міла Нітіч, Віталій Козловський, AGHIAZMA, «Сальто назад», Green Grey, ROZHDEN, Vivienne Mort, «Пающие трусы», Анастасія Прудіус, TAYANNA, DETACH, O.Torvald, ILLARIA, KADNAY, Рома Веремейчик і LUMIERE, MamaRika, Laliko, MELOVIN, LETAY, Panivalkova, С.К.А.Й., Monochromea, KUZNETSOV.

У п'ятницю, 20 січня, відбудеться жеребкування, під час якого визначиться порядок виступу артистів під час трьох півфіналів: 4, 11 та 18 лютого.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 43 країни подали заявки на участь в «Євробаченні», а Росія все-таки братиме участь у конкурсі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: