Замість двох спецавто мер Миколаєва купив для інвалідів звичайний автобус

Читать на русском

Міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич не виконав обіцянку щодо купівлі для людей з особливими потребами двох спеціальних авто.
Олександр СєнкевичФото: "Самопоміч"

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич не виконав обіцянку купити для людей з особливими потребами два спеціалізованих автомобілі.

Про це «Слову і Ділу» повідомили в міській адміністрації обласного центру, коментуючи виконання обіцянки, яку Сєнкевич дав 20 вересня минулого року.

Зокрема, тоді мер обіцяв, що до кінця 2016 року для спеціальних служб будуть придбані два автомобілі, обладнані спеціальними підйомниками для візочників.

Проте, коли «Слово і Діло» направило інформаційний запит до міської адміністрації Миколаєва, там порталу відповіли, що в 2016 році був придбаний лише один автобус – Volkswagen Crafter (ALTAIR), та й той – загального призначення. Користуватися ним будуть для перевезення дітей Міського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів.

Вместо двух спецмашин, мэр Николаева купил для инвалидов обычный автобусSlovoiDilo

Це поки лише друга невиконана обіцянка Олександра Сєнкевича, зафіксована «Словом і Ділом». Більшість зобов’язань миколаївського мера наразі перебувають у процесі виконання, тож у рейтингу відповідальності міських голів обласних центрів України він посідає лише 18-е місце.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: