Українців попереджають про посилення морозів цього тижня

Читать на русском
Найближчу добу погоду в Україні визначатиме поле підвищеного атмосферного тиску й холодне повітря, яке надходить із північного заходу Європи.

Цього тижня в Україні за прогнозами спостерігатиметься підвищений атмосферний тиск та холодне повітря, яке надходить із північного заходу Європи.

Про це повідомляє Укргідрометцентр, передає «Слово і Діло».

В яких областях України оголошено критичний рівень аварійності на дорогахЧерез негоду в Україні у Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Волинській і Луганській областях оголошено критичний рівень аварійності на дорогах.

Опадів не передбачається, лише в Криму мокрий сніг і дощ. На дорогах країни ожеледиця. Вночі та вранці в Україні, крім крайнього півдня, туман. Вітер північно-східний, 3-10 м/с, вдень у південній частині місцями пориви 15-17 м/с.

Температура вночі -7... -12°, у західних, північних і центральних областях місцями до 15° морозу, вдень -2... -7° (у Карпатах вночі -13... -18°, вдень -3... -9°); на крайньому сході країни, в Криму та Приазов'ї вночі -3... -8°, вдень -3°... +3°.

У Києві без опадів. На дорогах ожеледиця. Вночі та вранці туман. Вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура вночі близько -10°, вдень -2... -4°.

Нагадаємо, через негоду в Україні без електроенергії залишаються 40 населених пунктів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: