Попри обіцянку Синютки, єдина диспетчерська «швидкої» у Львівській області так і не запрацювала

Читать на русском

Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка провалив обіцянку створити в регіоні диспетчерський центр швидкої медичної допомоги в 2016 році.

Це з’ясувало «Слово і Діло», перевіряючи стан виконання обіцянки львівського губернатора, яку він дав ще наприкінці 2015 року.

Олег СинюткаНародний депутат України
Синютка планує впровадити диспетчерський центр швидкої медичної допомогиСказано 29 грудня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Виявилося, що в бюджеті області на 2016 рік навіть не було передбачено коштів, необхідних для впровадження Національного проекту «Вчасна допомога» в частині створення єдиної диспетчерської з надання екстреної медичної допомоги. Про це аналітикам порталу повідомили в департаменті розвитку інфраструктури ЛОДА в листі-відповіді на інформаційний запит.

В обладміністрації підкреслили, що в бюджеті Львівщини на 2016 рік не було коштів на матеріально-технічне забезпечення диспетчерського центру.

Таким чином, Синютка провалив уже п’ятнадцяту обіцянку з 56, зареєстрованих «Словом і Ділом». В рейтингу відповідальності голів ОДА він посідає десяте місце.

Несмотря на обещание Синютки, диспетчерская «скорой» во Львовской области так и не заработалаSlovoiDilo

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: