ЗМІ оприлюднили російський компромат на Трампа

Читать на русском
Американське видання Buzzfeed опублікувало 35-сторінкову доповідь про збір російськими спецслужбами компромату на новообраного президента США Дональда Трампа.

Американське видання Buzzfeed оприлюднило 35-сторінкову доповідь про збір спецслужбами компромату на новообраного президента США Дональда Трампа.

Документ, як стверджується, був підготовлений неназваним колишнім співробітником британської розвідки для політичних опонентів Трампа, передає «Слово і Діло».

Трамп має намір розширити військово-морський флот СШАМинулого місяця ВМФ США переглянув кількість необхідних кораблів у бік збільшення - до 355.

Автор доповіді заявляє, що колишній співробітник російських спецслужб розповів йому про стеження ФСБ за Трампом, коли той був у Москві в 2013 році. Зокрема, стверджується, що російські спецслужби прослуховували номер у готелі Ritz Carlton, куди Трамп запрошував повій.

Buzzfeed зазначає, що ця доповідь кілька місяців обговорювалася в середовищі журналістів, парламентарів та представників розвідки. Кореспонденти видання намагалися перевірити факти, що містяться в документі, але не змогли підтвердити або спростувати їх.

При цьому в документі є неточності, які Buzzfeed називає «очевидними помилками».

Раніше в Кремлі розповіли, коли Трамп зустрінеться з Путіним.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: