Рейтинг Трампа впав до мінімального

Читать на русском
Рейтинг обраного президента США Дональда Трампа після виборів глави держави в листопаді 2016 року впав до мінімальних значень.
Дональд Трамп

Рейтинг новообраного президента США Дональда Трампа після виборів глави держави в листопаді 2016 року впав до мінімальних значень.

Про це свідчать дані опитування, проведеного центром вивчення громадської думки при Квінніпекському університеті, пише The Independent, повідомляє «Слово і Діло».

Наразі дії Трампа схвалюють 37% американців. На кінець листопада 2016 року цей показник становив 44%. Більшість населення країни (51%) незадоволена обраним президентом.

ЗМІ оприлюднили російський компромат на ТрампаАмериканське видання Buzzfeed опублікувало 35-сторінкову доповідь про збір російськими спецслужбами компромату на новообраного президента США Дональда Трампа.

У листопаді 2016 року 53% респондентів думали, що Трамп поведе країну в правильному напрямку, зараз так вважають лише 45% американців. Також зменшилася кількість американців, які думали, що обраний президент допоможе економіці США (52% проти нинішніх 47%) та що політика Трампа посприяє їхньому особистому фінансовому становищу (40% проти 27%).

Також впав рейтинг Трампа за кордоном. Ще в листопаді минулого року 59% вважали, що становище США покращиться після обрання республіканця президентом, тепер так стверджують 52%.

Нагадаємо, в листопаді повідомлялося, що підтримка Трампа зросла до 47% через два тижні після перемоги на виборах президента США.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: