Держдеп розширив список особливо небезпечних міжнародних терористів

Читать на русском
У список внесено громадянин Великобританії, який причетний до діяльності угрупування Ісламська держава.

Державний департамент США додав громадянина Великобританії Олександа Амона Коті в список особливо небезпечних міжнародних терористів.

Про це повідомляється на сайті відомства, передає «Слово і Діло».

У цей список Держдепу вносяться іноземні групи людей або окремі особи, які планують або вчинили терористичний акт, що загрожують безпеці громадян США або національній безпеці, зовнішній політиці чи економіці США.

Радбез ООН ухвалив резолюцію щодо боротьби з тероризмомУкраїна виступила одним з авторів резолюції Радбезу ООН щодо зміцнення механізмів боротьби з тероризмом.

Санкції включають заборону на в'їзд в США, заморожування активів, арешт власності та заборона на операції з внесеними до списку людьми або угрупуваннями.

Як зазначається у повідомленні, Коті є одним з чотирьох членів угрупування «Іноземна терористична організація» і угруповання «Ісламська держава».

Раніше сьогодні американські сенатори Маккейн, Грем і Кардін зареєстрували законопроект про нові санкції проти РФ за втручання в американські вибори.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що санкції, накладені США на Росію за порушення нею суверенітету України, будуть залишатися в дії до повернення Криму.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: