В Естонії пройдуть міжнародні військові навчання

Читать на русском
В Естонії в травні пройдуть військові навчання Весняний шторм, повідомляє головний штаб Сил оборони країни Естонії.

Протягом трьох тижнів навчання будуть проведені в північно-східній Естонії, в них візьмуть участь більше 6 тисяч військовослужбовців як з Естонії, так і з зарубіжних країн.

Про це повідомляють «Коментарі», передає «Слово і Діло».

У лютому понад 900 військовослужбовців Першої піхотної бригади спільно з підрозділами Другої піхотної бригади і Кайтселийта, а також ротою контингенту США в Естонії візьмуть участь в зимових навчаннях на Центральному полігоні.

В Україні стартували міжнародні військові навчанняУ Львівській області стартували міжнародні навчання за участю військових з України, Польщі, Литви та Канади.

Крім того, в лютому в Тапа відбудуться штабні навчання данської дивізії Red Knight, в яких, на додаток до штабу Другої піхотної бригади, візьмуть участь також штаби бригад Сил оборони Латвії, Литви та Данії.

У квітні більше двохсот естонських артилеристів візьмуть участь у міжнародних навчаннях Summer Shield на території Латвії, в червні більше чотирьохсот естонських військовослужбовців візьмуть участь у спільних навчаннях Балтійських країн, Польщі і США Saber Strike 17.

Раніше експерт розповів «Слову і Ділу», чому військові навчання поблизу Криму викликали істерію в Кремлі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: