Росія почала скорочувати кількість своїх військ у Сирії

Читать на русском
Угрупування Збройних сил Росії в Сирії почало скорочуватися, першими її покинуть авіаносець Адмірал Кузнєцов, крейсер Петр Великий і кораблі супроводження.
Фото з відкритих джерел

Угрупування Збройних сил Росії в Сирії почало скорочуватися, першими її покинуть авіаносець «Адмірал Кузнєцов», крейсер «Петр Великий» і кораблі супроводження.

Про це заявив начальник Генерального штабу ЗС РФ генерал Валерій Герасимов, пише «Слово і Діло» з посиланням на російське видання «РИА Новости».

Президент Сирії подякував Путіну за знищення АлеппоПрезидент Сирії Башар аль-Асад подякував президенту Росії Володимиру Путіну за те, що він був партнером у захопленні Алеппо у повстанців.

За його словами, корабельна авіаносна група виконала свої завдання, зокрема, спільно з силами протиповітряної оборони Сирії була створена єдина система ППО.

Начальник Генштабу нагадав, що з 30 грудня 2016 року на всій території Сирії діє режим припинення бойових дій, який не стосується міжнародних терористичних угруповань.

Нагадаємо, в кінці грудня президент Росії Володимир Путін повідомив про підписання документів щодо припинення вогню в Сирії й готовності розпочати мирні переговори.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: