Завтра через негоду вантажівкам можуть заборонити в'їзд до Києва

Читать на русском
У разі снігопаду в суботу вранці буде ухвалено рішення перекрити в'їзд до столицю великогабаритного транспорту.

У суботу, 7 січня, Київська міська адміністрація має намір обмежити в'їзд до столиці великогабаритного транспорту в зв'язку з погіршенням погодних умов.

Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв, передає «Слово і Діло».

«У разі снігопаду в суботу вранці буде прийнято рішення перекрити в'їзд у столицю великогабаритного транспорту», - йдеться в повідомленні прес-служби КМДА.

Низка столичних маршруток підняли ціну проїздуУ Києві зросла ціна проїзду відразу в декількох приміських маршрутках, низка міських перевізників у маршрутних таксі також підняли проїзд.

«У нас готові до роботи близько 600 одиниць техніки: 380 автомобілів комунальної корпорації «Київавтодор», а також механізація ЖЕКів. Відпрацьовані маршрути прибирання, щоб забезпечити оперативне прибирання вулиці», – сказав Пантелєєв.

Чиновник закликав киян підтримати комунальників у цій роботі та не користуватися власним транспортом.

«За можливістю просимо пересідати на громадський транспорт, щоб не створювати заторів великою кількістю авто, а також не паркувати машини в місцях, де вони заважатимуть прибиранню», – підкреслив він.

Представники патрульної поліції столиці будуть регулювати в'їзд до міста вантажних автомобілів, щоб вони не заважали роботі снігоприбиральної техніки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на різдвяні свята в Україні очікується різке похолодання та снігопади.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: