Синоптики розповіли, коли в Україні потеплішає

Читать на русском
Як відзначають в Укргідрометцентрі, 6-7 січня через сильні снігопади очікується ускладнення погодних умов в шести областях.

Циклон, який приніс в Україну різке похолодання і сильні снігопади, піде 9 січня 2017 року, а з 10 січня очікується поступове підвищення температури повітря.

Про це повідомив сьогодні на засіданні міжвідомчого оперативного штабу директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда, передає «Слово і Діло».

«Починаючи з 10 січня, буде поступово підвищуватися температурний режим», - сказав він.

Кульбіда зазначив, що 6-7 січня через сильні снігопади очікується ускладнення погодних умов в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Полтавській, Черкаській і Сумській областях. На сході і південно-сході України температура повітря складе близько нуля, висока ймовірність ожеледиці та налипання мокрого снігу.

За прогнозами синоптиків, в Україні 6-8 січня буде спостерігатися погіршення погодних умов.

У результаті переміщення в Україну активного циклону з Чорного моря на території Одеської, Миколаївської, Кіровоградської, Черкаської, Полтавської, Сумської, південних районів Київщини, східних районів Вінницької областей очікуються сильні снігопади з утворенням снігового покриву висотою 25 -30 см, в Одеській і Миколаївській - до 35 см, сильні тривалі хуртовини, снігові замети.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: