У Білому домі назвали «сумною» критику Трампа щодо розвідки

Читать на русском
Білий дім не поділяє позиції новообраного президента Дональда Трампа щодо американських спецслужб.

Під час щоденного брифінгу прес-секретар Білого дому Джош Ернст заявив, що не поділяє позиції новообраного президента, й назвав критику Дональда Трампа щодо американської розвідки «сумною».

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на «РБК-Україна».

«Я знаю, що директор національної розвідки Джеймс Клеппер торкнувся цієї теми в ході слухань у Конгресі. Ми чули, що Клеппер висловив стурбованість у зв'язку з тим, що деякі з коментарів обраного президента та його повідомлення в мережі мікроблогів Twitter здійснюють негативний вплив на мораль. Це, звичайно ж, сумно», – заявив він.

Він також наголосив, що «дуже багато чоловіків і жінок», які працюють не лише в спецслужбах, але також і в приватних охоронних підприємствах, «трудяться дні й ночі безперервно, без вихідних і свят, щоб гарантувати нашу з вами безпеку».

Експерт: Трамп буде змушений доводити свою «антиросійськість» на кожному кроціПоліттехнолог розповів, чи зможе адміністрація Дональда Трампа наважитися на скасування санкцій проти РФ.

«І вони заслуговують на нашу повагу за ті послуги, які вони нам надають, за той сервіс, який нас задовольняє», – резюмував представник Білого дому.

Як відомо, напередодні Трамп у Twitter назвав «дивним» перенесення доповіді американських розвідників про російських хакерів.

Наприкінці грудня Барак Обама запровадив проти РФ обмеження за втручання у вибори. Конгрес США вже застеріг Трампа щодо їх можливого скасування.

Політтехнолог Тарас Загородний переконаний, що зараз складається ситуація, яка ставить Трампа в жорсткі рамки щодо РФ.

«Тепер і демократи, і республіканці в Конгресі женуть його, як вовка за червоними прапорцями. Тепер кожна його спроба сказати добре слово на адресу Путіна та імперії, що вмирає, буде розглядатися через лупу, «а чи не продався він РФ?», – вважає експерт.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: