В АП відповіли на статтю Пінчука

Читать на русском
В Адміністрації Президента України відповіли на статтю українського мільярдера Віктора Пінчука, який пропонував відмовитися від ЄС, НАТО й продати Крим.
Костянти Єлісєєв

Україна не відмовиться від ідеї інтеграції в НАТО та Європейський Союз, а також не торгуватиме півостровом Крим.

Таку відповідь на статтю українського мільярдера Віктора Пінчука дав заступник глави Адміністрації Президента України Костянтин Єлісєєв, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Європейську правду».

Єлісєєв категорично відкидає можливість компромісу щодо ключових пунктів, запропонованих Пінчуком.

«Не можу погодитися з його закликом до компромісу, який базується на побоюваннях. Страх та слабкість – погані радники. Вони лише розігрівають апетити Росії», – вважає Єлісєєв.

Також у відповіді заступника глави АПУ перераховані три ключові позиції України.

«Ні – розвороту європейської та євроатлантичної інтеграції. Це було би здачею незалежності та суверенітету України. Ні – торгвілі територією України, Донбас це чи Крим. Ці території не можуть бути предметом торгівлі за мир. Ні – виборам на Донбасі, доки російські чоботи залишаються на українській землі», – йдеться в статті.

Нагадаємо, раніше заступник міністра України з питань АТО та внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука розповів, коли можуть відбутися вибори на окупованому Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: