У Раді готові влаштувати візит Ле Пен до зони АТО

Читать на русском
У Верховній Раді готові організувати кандидату на посаду президента Франції Марін Ле Пен поїздку до зони АТО, щоб та особисто побачила наслідки русского мира.
Марін Ле ПенФото з відкритих джерел

У Верховній Раді готові організувати кандидату на посаду президента Франції Марін Ле Пен поїздку до зони АТО.

Про це в Facebook написала член групи з міжпарламентських зв'язків із Францією Ірина Фріз, повідомляє «Слово і Діло».

«З приводу заяви кандидата в президенти Франції Марін Ле Пен щодо Криму. Як член міжпарламентської групи дружби Україна-Франція, я готова організувати візит пані Ле Пен до України для того, щоб вона на власні очі побачила ситуацію в країні й здійснила візит на схід, до зони АТО, для того, щоб побачити наслідки «русского мира», – написала нардеп.

Ле Пен можуть заборонити в'їзд в Україну через заяву про КримСлужба безпеки України звернулася до Міністерства закордонних справ з пропозицією заборонити в'їзд в Україну кандидату в президенти Франції, лідеру партії Національний фронт Марін Ле Пен.

Фріз переконана, що Ле Пен є патріоткою Франції, й завдяки візиту в Україну вона свою риторику змінить.

«Незважаючи на те, що пані Ле Пен відкрито фінансується й має кредитну лінію від Росії, думаю, їй не вистачає зовнішньополітичного досвіду та інформації для того, щоб оцінити ситуацію в Україні та російську політику на пострадянському просторі. Міграційна проблема, що лежить в основі передвиборчої програми Ле Пен, була створена саме через втручання Росії в сирійський конфлікт і бомбардування Кремлем населених пунктів. Тому Ле Пен, на жаль, недостатньо розуміє роль Росії в кризових явищах у самій Франції», – повідомила нардеп.

Нагадаємо, раніше Марін Ле Пен заявила, що не вважає анексію Росією Криму незаконною.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: