Ле Пен можуть заборонити в'їзд в Україну через заяву про Крим

Читать на русском
Служба безпеки України звернулася до Міністерства закордонних справ з пропозицією заборонити в'їзд в Україну кандидату в президенти Франції, лідеру партії Національний фронт Марін Ле Пен.
Марін Ле ПенФото з відкритих джерел

Служба безпеки України звернулася до Міністерства закордонних справ із пропозицією заборонити в'їзд в Україну кандидату в президенти Франції, лідеру партії «Національний фронт» Марін Ле Пен.

Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив керівник апарату голови СБУ Олександр Ткачук, повідомляє «Слово і Діло».

Ле Пен готова провести референдум про вихід Франції з ЄСКандидат в президенти Франції Марін Ле Пен заявила про намір ініціювати референдум про вихід Франції з ЄС.

«3 січня СБУ направила листа до МЗС. Я думаю, що, можливо, навіть сьогодні вже буде позитивна відповідь і наша ініціатива буде підтримана, що пані Ле Пен необхідно заборонити в'їзд на територію нашої держави», – сказав він.

Нагадаємо, вчора, 3 січня, лідер французьких ультраправих Марін Ле Пен заявила, що вважає законним «референдум», яким Росія прикривала анексію українського Криму.

Раніше вона говорила, що в разі перемоги на виборах президента в квітні 2017 року ініціює вихід Франції з Європейського Союзу й налагодить відносини з Росією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: