Президент Молдови анонсував зустріч із керівництвом невизнаного Придністров'я

Читать на русском
Президент Молдови Ігор Додон завтра зустрінеться з новим керівником невизнаної Придністровської молдовської республіки Вадимом Красносельським.

Президент Молдови Ігор Додон в середу, 4 січня, зустрінеться з новим керівником невизнаної Придністровської молдовської республіки Вадимом Красносельським.

Про це Додон написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Президент Молдови передумав скасовувати асоціацію з ЄСНовообраний президент Молдови Ігор Додон передумав скасовувати асоціацію країни з Євросоюзом.

«Завтра, 4 січня 2017 року, в місті Бендери відбудеться робоча зустріч президента Республіки Молдова Ігоря Додона та керівника Придністров'я Вадима Красносельського», – написав він.

Інформацію про зустріч підтвердили й у прес-службі Вадима Красносельського, повідомивши, що в місті Бендери планують обговорити актуальні питання відносин між Кишиневом і Тирасполем, а також практичні аспекти, спрямовані на нормалізацію загальної атмосфери двосторонньої взаємодії.

Під час перебування Ігоря Додона в Придністров'ї заплановано також відвідання Храму Святого Благовірного князя Олександра Невського та Історичного військово-меморіального комплексу «Бендерська фортеця».

Це перша за останні кілька років зустріч керівників офіційного Кишинева та невизнаного Придністров'я. Остання зустріч між екс-прем'єром Молдови Кирилом Габуричем і колишнім лідером Придністров'я Євгеном Шевчуком відбулася в Кишиневі в 2015 році.

Раніше експерт розповів «Слову і Ділу» про підсумки виборів у Молдові та Болгарії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: