Плани на 2017-й: що обіцяє зробити цьогоріч ваш губернатор?

Читать на русском

Новий рік – нові цілі. І якщо 2016 рік представники української влади завершували підбиттям підсумків, то 2017-й, природно, слід почати з плану дій. «Слово і Діло» опрацювало заяви губернаторів і визначило, що з обіцяного вони мали б неодмінно виконати цього року.

Олег СинюткаНародний депутат України
Синютка заявив, що у 2017 році відкриється завод з виробництва кабельних мережСказано 15 грудня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

Так, голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль має до кінця 2017-го провести ремонт двох доріг: від Довгого до Липецької Поляни та від Майдана до Рекіт. Львівський губернатор планує цьогоріч відкрити завод із виробництва кабельних мереж та вітроелектростанцію.

Донецький обласний голова Павло Жебрівський, серед іншого, пообіцяв у 2017-му облаштувати опорну школу в Красногорівці та збудувати лінії сортування твердих побутових відходів. Відкрити школу протягом цього року обіцяє і його харківська колега Юлія Світлична: новий навчальний заклад має запрацювати в Пісочині, крім того, в планах голови ОДА – розпочати реконструкцію автодороги Харків-Богодухів-Охтирка.

Грандіозні плани на цей рік має голова Волинської області Володимир Гунчик. Серед них і капітальний ремонт траси Луцьк-Рівне, і будівництво сміттєпереробного заводу, і завершення реконструкції дороги Ковель-Ягодин. Так само багато напланував на 2017 рік голова Полтавської ОДА Валерій Головко. Зокрема, розпочати будівництво транспортної розв’язки на перехресті шляхів Полтава-Олександрія та Дніпро-Решетилівка; побудувати водогони в селах Лучки та Засулля; завершити будівництво кардіологічного центру в Полтаві.

Нагадаємо, раніше «Слово і Діло» аналізувало найважливіші плани на 2017 рік мерів обласних центрів України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: