У Казахстані обрушилася багатоповерхівка, є жертви

Читать на русском
В результаті обвалення багатоповерхового квартирного будинку в Карагандинській області в Казахстані загинули щонайменше 9 осіб.
Фото з відкритих джерел

9 людей загинули в результаті обвалу багатоповерхового житлового будинку в місті Шахтинськ Карагандинської області Казахстану.

Про це з посиланням на «Інтерфакс-Україна» повідомляє «Слово і Діло».

Станом на 7:00 ранку понеділка за київським часом в обрушеному будинку ще залишалися люди, які подавали ознаки життя. Рятувальники продовжують розбирати завали.

«9 людей загинули, двоє перебувають у лікарні і ще двоє під завалами подають ознаки життя, рятувальники ведуть розбір завалів», – повідомили казахстанському бюро агентства в оперативному штабі при акіматі селища Шахан (частина Шахтинска, де сталася надзвичайна подія).

Постраждалі під час обвалу гуртожитку отримають допомогу – ГройсманЗа словами прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, причини обвалу гуртожитку в Чернігові встановлюються.

Відомо, що серед загиблих – троє чоловіків, три жінки і троє дітей (двоє – 2016 року, одна – 2010 року народження).

Нагадаємо, вчора в турецькому Стамбулі під час святкування Нового року в один з найпопулярніших місцевих нічних клубів увірвалися озброєні терористи, які почали вести стрілянину по людях. В результаті загинули 39 людей, на щастя, серед них не виявилося громадян України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: