Пасажири, що застрягли в аеропортах ОАЕ, ризикують провести там ще кілька днів – МЗС

Читать на русском
Несприятливі погодні умови призвели до того, що авіарейси, скасовані з 29 грудня, можуть не відновитися ще кілька днів, попередили в українському МЗС.
Фото: khaleejtimes.com

Сильний туман, який став причиною скасування великої кількості авіарейсів в аеропортах Дубаї та Шарджі, збережеться протягом ще декількох днів.

Про це попередили в консульській службі Міністерства закордонних справ України, пише «Слово і Діло».

«Починаючи з 29 грудня 2016 року, через складні погодні умови (густий туман) в аеропортах м. Дубай і м. Шарджа (ОАЕ) було скасовано або перенесено велику кількість рейсів. За інформацією Національного центру метеорології та сейсмології ОАЕ, існує висока ймовірність продовження протягом найближчих днів складних погодних умов», – йдеться в повідомленні консульської служби МЗС.

Що потрібно знати при купівлі авіаквиткаНоворічні свята є чудовою нагодою здійснити подорож в іншу країну або на інший континент. «Слово і Діло» вирішило прояснити, що означають терміни, які вказані на квитках.

Дипломатичні відомство закликало українців планувати свої міжнародні поїздки з урахуванням цього факту.

«У зв'язку з цим попереджаємо громадян України, які планують свої подорожі, про можливість подальшого скасування/затримки рейсів в ОАЕ, а також значного терміну очікування наступних рейсів», – заявили в Міністерстві закордонних справ, зазначивши, що про проблеми, які виникли в ОАЕ, вже попереджені провідні українські авіакомпанії.

Нагадаємо, протягом січня-листопада 2016 року українські авіакомпанії збільшили пасажиропотік на 29% в порівнянні з аналогічним періодом 2015 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: