Інцидент із депутатським «вогнестрілом»: Геращенко заступився за Пашинського

Читать на русском
Антон Геращенко впевнений, що дії його однопартійця Сергія Пашинського в інциденті, що стався напередодні Нового року, є самообороною.
Антон ГеращенкоФото з відкритих джерел

Народний депутат і помічник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що власник авто, через якого 31 грудня виник конфлікт за участю Сергія Пашинського, підтвердив версію подій, озвучену останнім.

Про це Геращенко повідомив в ефірі «112 Україна», передає «Слово і Діло».

«Є свідчення незаангажованого свідка – власника того самого автомобіля, який був без габаритних знаків і який стояв на дорозі. Ця людина дала свідчення, які повністю підтвердили версію Сергія Пашинського», – заявив нардеп.

Також, за словами Геращенко, у людини, що напала на нардепа, раніше вже були проблеми із законом.

Небойова втрата: в Донецькій області в побутовому конфлікті вбитий військовослужбовець ЗСУУ Донецькій області в результаті конфлікту на ґрунті алкогольного сп'яніння загинув український військовослужбовець.

«Що стосується особи нападника, ви вже, напевно, знаєте, що ця людина притягувалася до відповідальності за побиття власної дружини. Ну а якщо ця людина могла побити власну дружину, уявіть собі, якою була його реакція на зауваження про те, що не дуже правильно ставити автомобіль без габаритів на проїжджій частині», – прокоментував ситуацію радник міністра внутрішніх справ.

На цю мить інцидент розслідується як хуліганство.

Нагадаємо, як писало «Слово і Діло» вчора, 31 грудня Сергій Пашинський застосував вогнепальну зброю проти чоловіка, що напав на нього з пляшкою після того, як депутат зробив йому зауваження щодо неправильно припаркованого автомобіля. Нападник був доставлений до лікарні з простреленою ногою.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: