Вислані зі США російські дипломати не можуть купити квитки на літак

Читать на русском
Вислані зі США російські дипломати, яких необхідно залишити країну за 72 години, не можуть купити квитки на літак, оскільки всі розкуплені перед Новим роком.

У четвер влада США оголосила про запровадження санкцій проти деяких російських громадян і компаній, звинувативши їх в організації та здійсненні кібератак на американські політичні інститути.

Про це пише «Сегодня», передає «Слово і Діло».

Також Вашингтон висилає з країни 35 російських дипломатів РФ і закриває дві дипломатичні установи Росії, звинувачуючи їх у розвідувальній діяльності.

Експерт: США з Трампом – не та країна, яка піде на поступки РФПолітичний експерт оцінив імовірність нормалізації відносин РФ та нової адміністрації Білого дому.

У Кремлі такі дії назвали «передбачуваною агресією людей, яким за три тижні потрібно йти», а також бажанням нашкодити новій адміністрації обраного президента США Дональда Трампа, яка приступить до своїх обов'язків 20 січня.

Як повідомив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, Москва вживатиме адекватних заходів у відповідь, але поспішати з ними не буде.

Нагадаємо, раніше Мінфін США оголосив про запровадження нових санкцій проти РФ у зв'язку з кібератаками, метою яких було вплинути на перебіг виборів американського президента.

Вислані зі США дипломати мають залишити країну протягом 72 годин. Але з цим виникли деякі проблеми. Напередодні новорічних свят квитки на літаки розкуплені. Дипломати спробують вилетіти до Москви з Нью-Йорка, де більше шансів знайти вільне місце в літаку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: