ОПЗ зупинив роботу через борги

Читать на русском
Одеський припортовий завод тимчасово зупиняє виробництво. Зараз менеджмент заводу веде пошук компаній, зацікавлених в оренді цілісного комплексу підприємства на тривалий період.

Одеський припортовий завод тимчасово зупиняє виробництво.

Про це повідомила прес-служба підприємства, пише «Слово і Діло».

«У зв'язку з високою ціною природного газу, що поставляється НАК «Нафтогаз України», яка не кореспондується з цінами на світовому ринку на продукцію заводу, беручи до уваги неможливість подальшого постачання природного газу в 2017 році з боку НАК «Нафтогаз України» до погашення існуючого боргу, прийнято рішення про тимчасове зупинення виробництв і цехів заводу», – повідомляється на сайті ОПЗ.

Гройсман розраховує на продаж ОПЗ до 2017 рокуПрем'єр-міністр Володимир Гройсман розраховує на продаж державного пакета акцій (99,567%) Одеського припортового заводу до 2017 року.

За даними прес-служби, зараз менеджмент заводу, за погодженням з Фондом держмайна України, веде пошук компаній, зацікавлених в оренді цілісного комплексу підприємства на тривалий період.

Нагадаємо, напередодні багаторічний керівник ОПЗ Валерій Горбатко звільнився зі своєї посади. Борг ОПЗ за газ перед «Нафтогазом» перевищує 1 млрд грн.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: