В Київраді «Ощадбанку» пригрозили закриттям відділень

Читать на русском
Депутат від Київради Леонід Антоненко пригрозив Ощадбанку закриттям 30 відділень за несплату оренди.

Депутат Київради від фракції «Об'єднання «Самопоміч», голова постійної комісії з питань власності Леонід Антоненко заявив, що «Ощадбанк» може позбутися прав на оренду більше 30 приміщень комунальної власності під свої відділення в Києві за несплату коштів і непоновлення договорів оренди.

Як передає «Слово і Діло», про це депутат написав на своїй сторінці в Facebook.

«Ощадбанк просто відмовився платити. Займає відділення без правової підстави. Мотивується це тим, що банк не може платити за свої приміщення ринкову оренду. Оскільки його діяльність в цих приміщеннях теж побудована на ринкових принципах. Бюджет міста недоотримав сотні мільйонів гривень від Ощадбанку в 2016 році за оренду його відділень», - написав Антоненко.

Він додав, що комісія Київради з питань власності на засіданні 28 грудня прийняла рішення про те, що якщо Ощадбанк не укладе договори оренди відповідних приміщень до 1 лютого 2017 року, то рішення міської влади про надання їх в оренду будуть скасовані.

Нагадаємо, раніше Антоненко повідомив, що комісія Київради з питань власності планує виставити на конкурс 23 приміщення «Ощадбанку» в Києві, так як банк займає їх без будь-яких правових підстав.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: