У Львівській області грип забрав життя жінки та маленької дитини

Читать на русском
За результатами вірусологічного дослідження секційного матеріалу методом полімеразно-ланцюгової реакції виявлено РНК вірусу грипу А в дитини 4 роки та жінки віком 55 років.

У Львівській області зафіксували дві смерті, які наступили від гострої вірусної інфекційної хвороби. Серед них чотирирічна дитина.

Про це заявили в Центрі грипу та ГРВІ Українського центру з контролю та моніторингу захворювань, новину передає «Слово і Діло».

В інформаційному бюлетені центру зазначили, що в жінки віком 55 років та дитини віком 4 роки виявили РНК вірусу грипу А. Про це свідчать дані вірусологічного дослідження секційного матеріалу методом полімеразно-ланцюгової реакції.

Крім того, відсьогодні, 28 грудня, карантин у навчальних закладах запровадили й на Одещині. Причиною стало захворювання дітей на грип та ГРВІ. Так, за останні 7 днів у Одеській області захворіли 18 тисяч людей, з яких більш ніж половина – діти.

Раніше повідомлялося, що в Києві з 19 до 25 грудня зареєстровано понад 46 тисяч хворих на грип та ГРВІ, що на 4,6% нижче порівняно з попереднім тижнем.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: