Запорізький автомобільний завод змінив назву та форму власності

Читать на русском
Запорізький автомобільний завод змінив назву на Промавтоінвест і переходить з публічного на приватне акціонерне товариство.

ПАТ Запорізький автомобільний завод (ЗАЗ), що входить до корпорації «УкрАВТО», змінив назву на «Промавтоінвест» і форму власності з публічного на приватне акціонерне товариство.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна»», передає «Слово і Діло».

Згідно з повідомленням підприємства в системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів і фондового ринку (НКЦПФР), таке рішення ухвалили акціонери на позачергових загальних зборах 26 грудня 2016 року. Відповідні зміни зареєстровані в держреєстрі юросіб 27 грудня.

В Україні зросли продажі вживаних автомобілівУ листопаді 2016 року обсяг проданих в Україні вживаних автомобілів виріс в три рази в порівнянні з минулим роком.

«Промавтоінвест» (раніше – ЗАЗ) випускає автомобілі під брендом ЗАЗ (Lanos, Sens, Lanos-фургон, Forzа, Vida), вантажні та автобуси на шасі та агрегатах індійської ТАТА. При цьому техніка випускається тільки під конкретні потреби ринку.

За даними асоціації «Укравтопром», в листопаді 2016 року підприємство випустило 300 легкових автомобілів, що в п'ять разів перевищило аналогічний показник жовтня поточного року (59 од.). Завод відновив виробництво автомобілів у жовтні після простою з початку цього року.

Раніше повідомлялося, що Нацполіція отримає автомобілі від Запорізького автозаводу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: