«Укроборонпром» анонсував вихід на ринки Африки та Південної Америки

Читать на русском
За час свідомого руйнування оборонної галузі країни Україна отримала репутацію ненадійного партнера. Зараз Укроборонпром спрямовує всі свої сили на те, щоб виправити цю ситуацію.

Після закріплення виходу на ринок Близького Сходу літак Ан-132 допоможе ДК «Укроборонпром» вийти на ринки Африки та Південної Америки.

Про це заявив генеральний директор держконцерну Роман Романов, передає «Слово і Діло».

«У день викочування сучасного літака Ан-132D ми отримали низку дзвінків від потенційних партнерів із різних куточків світу, які зацікавилися інновацією. «Укроборонпром» має всі можливості, щоб задовольнити цей попит», – заявив голова концерну Роман Романов.

За його словами, за час свідомого руйнування оборонної галузі країни Україна отримала репутацію ненадійного партнера. Зараз «Укроборонпром» спрямовує всі свої сили на те, щоб виправити цю ситуацію.

«Антонов» переходить на шини компанії DunlopДП «Антонов» у рамках програми імпортозаміщення російських комплектуючих готує переоснащення українських важких транспортних літаків Ан-124-100 «Руслан» і Ан-225 «Мрія» шинами британської Dunlop Aircraft Tyres.

Нагадаємо, що ДП «Антонов», що входить до складу ДК «Укроборонпром», продемонстрував новий легкий багатоцільовий літак Ан-132D. Літак був створений у стислі терміни – за 1,5 року. До створення Ан-132 залучені провідні компанії світу, серед яких Pratt & Whitney Canada та Honeywell. Це перший літак ДП «Антонов», який розробили без російських комплектуючих.

Країни НАТО також зацікавлені у використанні українських можливостей у стратегічних перевезеннях, у тому числі й авіаперевезеннях. Ключових рішень у цьому аспекті можна очікувати найближчим часом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: