У столичному метро оголосили графік роботи в новорічну ніч

Читать на русском
Графік роботи Київського метрополітену змінять у новорічну ніч: електрички підземки курсуватимуть на три години довше, ніж зазвичай.
Фото з відкритих джерел

У новорічну ніч Київський метрополітен працюватиме на 3 години довше, ніж зазвичай.

Крім того, подовжений графік роботи столичний метрополітен анонсує і на Різдво, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Twitter КП.

КМДА вирішила повернути трамвай від Старовокзальної до Палацу спорту та на ЛибідськуКиївська влада вирішила повернути до центру міста трамвайну лінію від площі Старовокзальної до Палацу спорту, яка існувала до 1995 року, з метою збільшити пасажиропотік і розвантажити метрополітен.

«Наближаємо святковий настрій! Працюємо для вас на три години довше і на Новий рік (з 31 грудня на 1 січня), і на Різдво (з 6 на 7 січня)», – зазначила прес-служба перевізника.

Зазначимо, що зазвичай станції столичного метро починають відкриватися з 5:20 ранку, а закриваються на вхід у проміжку з 23:58 до 0:17.

Нагадаємо, як раніше писало «Слово і Діло», в новорічну ніч у столиці також працюватимуть 5 нічних маршрутів наземного громадського транспорту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: