Відсьогодні жетони в касах київського метро почнуть вилучати з продажу

Читать на русском
У рамках автоматизації оплати проїзду комунальне підприємство Київський метрополітен починає процес відмови від жетонів.

Комунальне підприємство «Київський метрополітен» сьогодні починає процес відмови від жетонів.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби підприємства, передає «Слово і Діло».

«У нас next step у рамках автоматизації оплати проїзду та відмови від жетона. Останні тепер краще купувати в автоматах, у касах кількість жетонів буде обмежена», – йдеться в повідомленні.

У новорічну ніч метро в Києві працюватиме на три години довшеКомунальне підприємство Київський метрополітен має намір продовжити роботу на три години в ніч на 1 січня.

Також повідомляється, що сьогодні нововведення буде тестуватися на станції «Політехнічний інститут», а із суботи – на всіх інших. Крім того, до кінця місяця на всіх турнікетах із MasterCard PayPass залишиться можливість оплати виключно картками.

Нагадаємо, комунальне підприємство «Київський метрополітен» має намір відмовитися від використання пасажирами жетонів для оплати проїзду в 2017 році.

Раніше повідомлялося, що вартість гілки столичного метрополітену на житловий масив Вигурівщина-Троєщина обійдеться в 31,55 мільярда гривень.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: