Гунчик провів обіцяний ямковий ремонт дороги Володимир-Волинський–Устилуг

Читать на русском
Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик виконав обіцянку щодо ямкового ремонту ділянки дороги Володимир-Волинський–Устилуг.
Володимир ГунчикФото: dorig.net.ua

Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик виконав обіцянку щодо проведення відновлювальних робіт на ділянці траси Володимир-Волинський–Устилуг.

Цю обіцянку волинського губернатора «Слово і Діло» зафіксувало ще наприкінці березня 2016 року.

Тоді Гунчик заявив, що ремонт цієї ділянки – лише частина робіт, запланованих у рамках відновлення траси Луцьк-Устилуг. Її губернатор планував завершити цього року, ремонт решти дорожнього покриття мав бути відкладений на наступний рік. Гунчик уточнив, що роботи виконуватимуться за кошти, отримані областю завдяки експерименту з направлення на ремонт доріг прибутку від роботи митниці.

14 грудня представники Волинської ОДА листом повідомили «Слово і Діло» про те, що на зазначеній ділянці коштом Державного бюджету цьогоріч провели роботи з експлуатаційного утримання та дрібний поточний ремонт на суму 7,47 млн грн. З них 4,355 млн грн пішли на ямковий ремонт покриття.

Наразі Володимир Гунчик має в своєму активі 44% виконаних обіцянок, завдяки чому посідає 8-е місце в рейтингу відповідальності українських губернаторів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: