Бальчун розраховує на 300 мільйонів прибутку «Укрзалізниці»

Читать на русском
Директор Укрзалізниці Войцех Бальчун заявив, що очікуваний прибуток підприємства в цьому році складе 300 млн гривень.

Голова правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Бальчун прогнозує, що за підсумками року підприємство вийде на показник прибутку в межах 300 млн грн.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Думаю, за підсумками 2016 року все-таки вийдемо в плюс в межах 300 млн грн», - написав Бальчун на своїй сторінці в мережі Facebook.

Він зазначив, що раніше був змінений фінансовий план на поточний рік, збільшено кількість ремонтів, почалося будівництво нових вагонів, оновлення рухомого складу, вдосконалення закупівель.

Бальчун розповів, куди підуть гроші від підвищення тарифів в «Укрзалізниці»Голова правління «Укрзалізниці» Войцех Бальчун запевнив, що гроші від підвищення підуть на рухомий склад, а правління УЗ готове звітувати щоквартально про витрачені гроші, щоб не повторювати попередніх помилок.

«Нова команда «Укрзалізниці» демонструє результат, незважаючи на всі складності і виклики, з якими мали справу ці півроку своєї каденції. Передаємо естафету іншим державним підприємствам, що входять в сферу відповідальності Мінінфраструктури. Треба ж покласти щось під ялинку тим, хто добре поводився весь рік», - зазначив Бальчун.

Раніше, в жовтні 2016 року Бальчун оприлюднив дані, згідно з якими «Укрзалізниця» очікувала за підсумками липня-вересня 2016 року чистий збиток в розмірі 990 млн грн, а за підсумками всього 2016 року - 4,136 млрд грн.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» запустить тестовий потяг «Інтерсіті» за маршрутом Київ-Львів-Перемишль 17-18 грудня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: