«Лабораторія Касперського» ліквідовує український офіс

Читать на русском
Російська компанія Лабораторія Касперського ліквідує український офіс через санкції проти РФ.

Російська компанія «Лабораторія Касперського» ліквідовує українську офіс через санкції проти Росії, згідно з якими Україна відмовляється від програмного забезпечення з РФ.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНІАН».

«Товариство з обмеженою відповідальністю« Лабораторія Касперського Україна »повідомляє про ліквідацію за рішенням власника. Ліквідатором призначений Поліщук Андрій Петрович. Вимоги кредиторів приймаються протягом двох місяців з дня публікації оголошення за адресою м.Київ, вул. Шолуденка, 3, офіс 312», - наголошується в повідомленні.

Відзначається, що в вересні 2015 року Кабінет міністрів України доручив Державній службі спеціального зв'язку та захисту інформації заборонити придбання, оновлення та використання в органах державної влади програмного забезпечення «Лабораторії Касперського». Рада національної безпеки і оборони України заборонила використання російського програмного забезпечення, через введення Україною санкцій проти російських компаній.

Нагадаємо, федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Франції Франсуа Олланд підтримали продовження санкцій проти Росії за причетність до конфлікту на сході України і відсутність прогресу в імплементації Мінських домовленостей.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: