Трамп вирішив передати свій бізнес синам

Читать на русском
Обраний президент США Дональд Трамп заявив, що передасть свій бізнес синів до своєї інавгурації.
Дональд Трамп

Обраний президент США Дональд Трамп заявив, що має намір до своєї інавгурації передати бізнес синам Дональду і Еріку.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Трамп написав в своєму Twitter.

«Не дивлячись на те, що це не регламентується законом, я вийду зі свого бізнесу перед 20 січня, так що я зможу повністю зосередитися на президентстві. Двоє з моїх дітей, Дон і Ерік, а також керівники, будуть керувати моїм бізнесом. Жодних нових угод не буде укладено (мною) протягом мого терміну (ів) в офісі», - написав Трамп.

Раніше видання The Washington Post повідомляло, що Трамп ще влітку продав свої акції, щоб спрямувати кошти на проведення виборчої кампанії. Як пояснив прес-секретар новообраного президента Джейсон Міллер, операції з продажу портфеля акцій Трампа, який включав частки в банках і нафтових компаніях і станом на грудень 2015 року оцінювався в 40 мільйонів доларів, були закриті ще в червні. При цьому не повідомляється, набував чи Трамп будь-які цінні папери або інші активи після проведення цих угод. Також не вказано, кому саме обраний президент продав свої частки в бізнесі.

Нагадаємо, Людиною 2016 року за версією американського видання Financial Times став новообраний президент США Дональд Трамп. Видання зазначає, що він переписав правила політики Сполучених Штатів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: