Ердоган оголосив національну «мобілізацію» для боротьби з терористами

Читать на русском
Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган оголосив національну мобілізацію проти всіх терористичних організацій.
Реджеп Таїп Ердоган

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган оголосив національну «мобілізацію» проти всіх терористичних організацій.

Про це він заявив під час виступу в президентському палаці, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Hurriyet.

Президент Туреччини наголосив, що боротьба буде вестися проти Робочої партії Курдистану, «Ісламської держави», організації Фетхуллаха Ґюлена, Революційної народно-визвольної партії.

Після теракту в Стамбулі поліція затримала 235 осібТурецька поліція затримала 235 осіб, в тому числі керівників і членів Народної демократичної партії, за підозрою в причетності до діяльності терористичного угруповання Робоча партія Курдистану.

Ердоган вимагає від кожного, хто має інформацію про дії цих організацій, негайно надати її органам безпеки Туреччини. Також він закликав служби безпеки без вагань виконувати свій обов'язок до кінця.

При цьому президент Туреччини повідомив, що цьогоріч у боротьбі з Робочою партією Курдистану загинули 1,178 людей, жертвами ІДІЛ стали 303 людини, ще 248 людей були вбиті під час спроби державного перевороту 15 липня.

Нагадаємо, 10 грудня в центрі Стамбула стався вибух неподалік від стадіону футбольного клубу «Бешикташ» Vodafone Arena. Другий вибух стався в парку біля стадіону. У результаті загинули 44 людини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: