У КМДА розповіли, як у 2017 році будуть добудовувати Подільсько-Воскресенський міст

Читать на русском
У Київській міськадміністрації розповіли, що саме та за які гроші буде зроблено для завершення будівництва мосту-довгобуду в 2017 році.
Фото з відкритих джерел

Наступного року в Київській міській адміністрації планують замінити тимчасові опори недобудованого Подільсько-Воскресенського мосту через Дніпро.

Перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс повідомив, що на виконання цих робіт у бюджеті міста будуть закладені кошти в обсязі 1,135 млрд грн, пише «Слово і Діло» з посиланням на 44.ua.

Кличко і метро на Троєщину: історія невиконаних обіцянок столичного мераМер Києва Віталій Кличко не виконав обіцянку збудувати в Києві лінію метрополітену в напрямку житлового масиву «Троєщина» за п'ять років.

«У нас є проект будівництва Подільського мосту. Ми хочемо в 2017 році освоїти 1 мільярд 135 тисяч на заміну тимчасових опор, зробити гідроізоляцію та інше», – розповів він у коментарі виданню.

Нагадаємо, добудувати міст-довгобуд, яким пізніше планується запуск гілки метро на Троєщину, в липні цього року пообіцяв столичний міський голова Віталій Кличко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: