Німці будують сонячну електростанцію потужністю 50 МВт в Сумській області

Читать на русском
На даному етапі йде підготовка документів, а вже в березні 2017 року стартує будівництво СЕС потужністю 50 МВт в Тростянці.

У місті Тростянець Сумської області інвестори з Німеччини в наступному році планують почати будівництво сонячної електростанції потужність 50 МВт, площа фотоелементів займатиме 21 га.

Відповідний меморандум підписано 9 грудня між міською радою та Global Green Energy (ФРН), повідомляє Тростянецька міська рада на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Плюси для міста очевидні: нові робочі місця, додаткові надходження до бюджету міста у вигляді податків (компанія зареєструвалася в Тростянці), уникнення планових відключень електроенергії», – йдеться в повідомленні.

Зараз йде підготовка документів, а вже в березні 2017 року стартує будівництво.

Українці все частіше встановлюють сонячні панелі на дахах будинківВ Україні стрімко зростає кількість приватних домогосподарств, які встановлюють сонячні панелі для виробництва електроенергії.

Також інвестори розглядають можливість установки в місті освітлення, яке буде реагувати на пішоходів і автомобілі, і розглядає можливість створення підприємства з виробництва брикетів з відходів деревообробки і теплостанції на біомасі.

Як раніше повідомлялося, GCL System Integration Technology з КНР і China National Complete Engineering Corporation (CCEC) мають намір побудувати сонячну електростанцію в Чорнобильській зоні відчуження.

Раніше китайська CNBM заявила про володіння 10 найбільшими сонячними станціями в Україні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: