Манафорт назвав «чорну бухгалтерію» ПР сфальсифікованою

Читать на русском
Екс-керівник виборчого штабу кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа Пол Манафорт стверджує, що чорна бухгалтерія Партії регіонів є сфальсифікованим документом.
Пол Манафорт

Екс-керівник виборчого штабу кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа Пол Манафорт стверджує, що «чорна бухгалтерія» «Партії регіонів» є сфальсифікованим документом.

Про це він заявив в інтерв'ю CBS, повідомляє «Слово і Діло».

«Уряд України заявив, що «амбарна книга» була сфальсифікованим документом», – сказав він.

Крім того, за словами Манафорта, ФБР не займається розслідуванням цієї справи, і робити цього не збирається. Також екс-глава штабу Трампа відкидає будь-яку інформацію про те, що він перебував під слідством через скандал з «чорною бухгалтерією» ПР.

Путін допитав Януковича про гроші для Манафорта – ЗМІПрезидент Росії Володимир Путін таємно зустрічався біля Волгограду з екс-президентом України Віктором Януковичем для обговорення доказів отримання Полом Манафортом платежів від Партії регіонів.

Однак скандал став причиною його відходу з штабу Трампа.

«Я став перешкодою передачі його (Трампа – Ред.) повідомлень. Я вважаю, це було несправедливо, звинувачення були неправдивими, але в дійсності я став перешкодою, а моя головна мета полягала в тому, щоб Трамп був обраний президентом», – сказав Манафорт.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, ФБР США проводить попереднє розслідування можливих зарубіжних ділових зв'язків Пола Манафорта.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: