Терористи 31 раз обстріляли українські позиції

Читать на русском
За минулу добу російсько-окупаційні війська 31 раз обстріляли позиції українських військових.
Фото: Reuters

За минулу добу російсько-окупаційні війська 31 раз обстріляли позиції українських військових.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, пише «Слово і Діло».

На луганському напрямку під вогонь 120 та 82 міліметрових мінометів потрапили Троїцьке та Новозванівка. З гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти обстріляли Новозванівку, Лобачеве, Кримське, Новотошківське, Троїцьке, Станицю Луганську та урочище Шарів Кут. Снайпер вів вогонь поблизу Жовтого.

Американський Конгрес заборонив військове співробітництво з РосієюСенат США схвалив проект оборонного бюджету на 2017 рік, в якому Пентагону забороняється співпрацювати з Росією.

На маріупольському напрямку з мінометів, гранатометів та озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти понад 10 разів вели вогонь по Широкиному. Також під вогонь бойовиків потрапили: Красногорівка, Талаківка, Новотроїцьке, Зайцеве та Майорськ. Тут же стріляв і снайпер.

З 82 міліметрових мінометів обстрілювали Красногорівку, а з гранатометів та стрілецької зброї – Новотроїцьке. По Широкиному вогонь вела і 122 міліметрова артилерія.

На донецькому напрямку з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляли Авдіївку.

Нагадаємо, що республіканці і демократи закликають переможця на виборах в США Дональда Трампа надати Україні летальне озброєння.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: