Податківці затримали три танкери з фальсифікатом дизельного палива – фото

Читать на русском

Податкова міліція та прокуратура в Херсонській області затримали три танкери з контрабандним пальним, у результаті чого вилучено 970 тонн ДТ.

Податкова міліція та прокуратура в Херсонській області затримали три танкери з контрабандним дизельним паливом.

На трьох суднах виявлено та вилучено 970 тонн дизельного палива, пише на своїй сторінці в Facebook заступник голови ДФС Сергій Білан, передає «Слово і Діло»

«Вантаж ніяк не декларувався, а до супровідних документів вносилися занижені обсяги поставок. Паливно-мастильні матеріали незаконно ввозилися на територію одного з річкових портів, що використовується в якості перевалочної та накопичувальної бази ... В подальшому паливо перевалювалося в автоцистерни й перевозилося на спеціальні бази та підпільні автозаправні станції для продажу», – зазначив він.

Чиновник додав, що капітани суден відключали GPS-навігатор для того, щоб їхній рух неможливо було відстежити.

Чому в Україні збільшується ціна на дизпаливоЗалізничні партії дизельного палива подорожчали на 100-200 грн/т у п'ятницю, 30 вересня. І тепер вартість складає до 20 170 грн/т.

«Зараз рішенням Херсонського міського суду заарештований один із танкерів вартістю 20 мільйонів гривень. Слідчі дії тривають», – завершив Білан.

Раніше повідомлялося, що в ході операцій «Акциз-2016» і «Рубіж-2016» була припинена поставка паливно-мастильних матеріалів, які були завезені в Україну з Російської Федерації поза митними пунктами пропуску.

У вересні співробітники Державної фіскальної служби України перекрили найбільший канал поставок палива і продуктів харчування, медикаментів та інших товарів, основним замовником яких було «Міністерство оборони ДНР».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: