Фонд гарантування призупинив виплати щодо «Михайлівського»

Читать на русском
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб призупиняє виплати щодо Михайлівського для того, щоб доповнити Загальний реєстр вкладників, які мають право на відшкодування за рахунок коштів Фонду.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб з 8 грудня тимчасово призупинив виплати за Загальним реєстром вкладників банку «Михайлівський». Виплата коштів буде відновлена ​​не пізніше ніж 16 грудня поточного року.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу ФГВФО.

Протягом 8-16 грудня будуть внесені доповнення до Загального реєстру вкладників, які мають право на відшкодування за рахунок коштів Фонду гарантування вкладів.

У Фонді нагадують, що 19 листопада набув чинності закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо відшкодування фізичним особам через систему гарантування вкладів фізичних осіб шкоди, заподіяної зловживаннями у сфері банківських та інших фінансових послуг», згідно з яким ухвалено рішення про формування переліку фізичних осіб, прирівняних до вкладників ПАТ «Банк Михайлівський» для включення їх до загального реєстру на виплати.

Фонд гарантування інформує, що з 15 липня до 1 грудня відшкодування отримали майже 22 тис. вкладників банку на 1,29 млрд грн.

Як повідомлялося раніше, голові правління банку «Михайлівський» Ігорю Дорошенку та власнику установи Віктору Поліщуку загрожує до п'яти років ув'язнення в зв'язку з махінаціями.

Нагадаємо, 17 листопада Президент Петро Порошенко підписав закон, що передбачає відшкодування грошей вкладникам банку «Михайлівський».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: