«Укроборонпром» поставив понад дві сотні гармат Міноборони

Читать на русском
Завод точної механіки зі складу Укроборонпрому поставив останню партію гармат до військових частин Міністерства оборони України.

Держпідприємство НТК «Завод точної механіки», що входить до складу ДК «Укроборонпром», поставило останню партію гармат до військових частин Міністерства оборони України в рамках державного оборонного замовлення 2016 року.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу «Укроборонпрому».

В результаті наполегливої ​​роботи працівників НТК «Завод точної механіки» виробив понад дві сотні знарядь ЗТМ1 і ЗТМ2, забезпечивши потреби Міністерства оборони України.

Відзначається, що ця поставка виробів у рамках державного оборонного замовлення 2016 року була найбільшою за всю історію замовлень з боку Міноборони.

«Укроборонпром» продемонстрував у дії нову зброю для арміїНова українська зброя, яка виготовляється підприємствами-учасниками ДК Укроборонпром, пройшла чергове випробування на полігоні Збройних сил України в Київській області.

Нагадаємо, що наприкінці листопада КБ «Артилерійське озброєння», що належить до складу ДК «Укроборонпром», успішно виконало випробування заключної в 2016 році партії мінометів калібру 82-мм КБА-48М1.

Раніше повідомлялося, що керівництво державного концерну «Укроборонпром» і керівництво Агентства передових оборонних дослідницьких проектів США (DARPA) домовилися про співпрацю та спільні наукові дослідження.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: