Порошенко підписав закон про фінансування «Євробачення»

Читать на русском
Підписаний Президентом закон регулює процедуру закупівлі товарів та послуг для проведення пісенного конкурсу.

Президент України Петро Порошенко підписав закон, завдяки якому спрощується процедура закупівлі товарів і послуг для проведення Євробачення-2017.

Про це повідомили в прес-службі глави держави, передає «Слово і Діло».

«Порошенко підписав Закон України №1761-VIII «ПРО внесення у розділ IX «Прикінцеві та перехідні положення Закону України «Про публічних закупівель» щодо закупівлі товарів, робіт і послуг, необхідних для забезпечення підготовки та проведення в Україні пісенного конкурсу «Євробачення», прийнятий Верховною Радою України 17 листопада 2016 року», - сказано в повідомленні.

Гройсман прокоментував чутки про перенесення «Євробачення» з УкраїниОчільник українського уряду Володимир Гройсман прокоментував чутки про перенесення Євробачення з України.

Законом на період до 14 травня 2017 року запроваджується переговорна процедура на випадки закупівель товарів, робіт і послуг, необхідних для забезпечення підготовки та проведення в Україні у 2017 році пісенного конкурсу «Євробачення», перелік яких встановлюється рішенням Кабінету Міністрів України.

Зазначається, що запровадження положень закону дозволить забезпечити якісну підготовку до пісенного конкурсу «Євробачення».

Нагадаємо, 17 листопада 2016 року Верховна Рада України прийняла закон про фінансування підготовки та проведення пісенного конкурсу «Євробачення-2017».

Раніше повідомлялося, що Київ у повній мірі забезпечив фінансування пісенного конкурсу «Євробачення-2017».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: