«Динамо» і «Бешикташ» покарають за фанатські заворушення

Читать на русском
Київське Динамо і турецький Бешикташ УЄФА покарає через заворушення, які відбувалися в Києві перед матчем 6 грудня.

УЄФА має намір покарати київське «Динамо» і турецький «Бешикташ» через фанатські заворушення, які відбувалися в Києві перед матчем 6-го туру групового турніру Ліги Чемпіонів 6 грудня.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Вести».

Як заявив колишній директор з проведення Євро-2012 Маркіян Лубківський, УЄФА серйозно покарає «Динамо» і «Бешикташ» за заворушення, які влаштували вболівальники напередодні і під час гри Ліги чемпіонів.

«Наслідком помилкової оцінки безпечних ризиків матчу Ліги чемпіонів між «Динамо» і «Бешикташем» з боку ФФУ, « Динамо» і правоохоронних органів стали сутички між уболівальниками обох команд, - написав Лубківський. - Буде жорстка реакіця УЄФА. Клуби покарають.

Істотно посилиться моніторинг матчів за участю українських команд всіх рівнів. В УЄФА стурбовані насильством в місті, яке приймає фінал Ліги чемпіонів 2018 року», - сказав Лубківський.

Нагадаємо, київське «Динамо» в домашньому матчі останнього туру групового турніру Ліги Чемпіонів на столичному НСК «Олімпійський» перемогло турецький «Бешикташ» з розгромним рахунком 6: 0. Перед матчем в центрі Києва відбувалися сутички між фанатами двох клубів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: