Попри обіцянки Королевської та Вілкула, «Опоблок» не голосував за підвищення «мінімалки»

Читать на русском
Наталія Королевська та Олександр Вілкул не виконали свої обіцянки щодо голосування Опозиційного блоку за збільшення мінімальної зарплати.

Депутати від «Опозиційного блоку» Наталія Королевська та Олександр Вілкул провалили обіцянки щодо підтримки їхньою фракцією законопроекту щодо підняття мінімальної заробітної плати.

Про такі результати вчорашнього голосування парламенту повідомляє «Слово і Діло».

Наталія КоролевськаНародний депутат України
Королевська заявила, що «Опоблок» проголосує за збільшення мінімальної заробітної платиСказано 27 жовтня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Королевська дала відповідну обіцянку ще 27 жовтня, при чому тоді вона зауважила, що політична сила не лише підтримає підняття «мінімалки», але й вимагатиме, щоб вона становила 4,5 тис. грн.

Днем раніше її колега Олександр Вілкул заявляв, що «Опоблок» проголосує за будь-яке підвищення мінімальної заробітної плати. Однак коли питання нарешті було винесене до сесійної зали, опозиційна фракція не дала за нього жодного голосу. Це не завадило парламенту ухвалити рішення, проте обіцянки Королевської й Вілкула отримують статус «не виконано».

Варто також зазначити, що обіцянки підтримати рішення уряду про підвищення «мінімалки» до 3200 грн давали й такі народні депутати, як Ігор Артюшенко та Вадим Кривенко. Представники «Блоку Петра Порошенка» та «Народного фронту» також в середині жовтня заявили, що проголосують за запропоновані Президентом і прем’єром зміни, що й зробили під час учорашнього голосування в Раді. Те ж саме обіцяв і «радикал» Юрій Чижмарь. Усі зазначені вище зобов’язання отримали статус виконаних.

Несмотря на обещания Королевской, «Опоблок» не голосовал за повышение «минималки»SlovoiDilo

Що ж до Наталії Королевської та Олександра Вілкула, то вони з показниками виконання обіцянок у 34% та 45% посідають у рейтингу відповідальності депутатів Верховної Ради 163-е та 65-е місця відповідно.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: